Teprve v březnu otevřela restaurace NOname a už nyní sahá ke hvězdám

Šéfkuchař David Kikillus: „Mým cílem je určitě získat Michelinskou hvězdu. Když ji jednou máte, chcete ji zpět. Všichni pracujeme na tom, aby se to v dohledné budoucnosti stalo.“

the-noname-restaurace-berlin-5

Šanci má. Kikillus vaří moderní kuchařský styl, kde kombinuje inspirace z jeho cest s perfektní kvalitou a kreativitou — maximální intenzita chuti v dokonalém zpracování je jeho mantra.

the-noname-restaurace-berlin-tip-na-restaurace
the-noname-restaurace-berlin-jidlo

Kikillus sbíral zkušenosti po celém světě: v Šanghaji, Dubaji, Kitzbühelu, na Mallorce, v Malaze i v Řecku. V roce 2016 získal první Michellinskou hvězdu ve své vlastní restauraci za pouhých sedm měsíců. A nyní je v Berlíně.

the-noname-restaurace-berlin-4
the-noname-restaurace-berlin-2
the-noname-restaurace-berlin-5

Restaurace se nachází v budově z roku 1905 s částečně 5 metrovými stropy a odvážným moderním designem. V létě je otevřena i terasa, která láká nejen k posezení, ale také pozorování, co vše se děje v tomto zajímavém okolí. Těšte se na další článek o restauraci theNOname. David Kikillus nám exkluzivně připraví jeho dva recepty… Ne, to se nestává ve špičkové kuchyni často.

the-noname-restaurace-berlin
the-noname-restaurace-berlin-terasa

www.the-noname.de

Text Danuše Siering

30. 8. 2019

Novinky z Prahy a Berlína na tvůj e-mail?
Odesláním osobních údajů dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů pro potřeby marketingových aktivit společnosti BLACK SWAN MEDIA, s.r.o.