#gastronomie — archiv článků
Provozní šéf Bageterie Boulevard: V Německu frčí Sweet Ribs bageta, v Česku jednoznačně vede Bruselská
Rok koronavirové epidemie a lockdownů obrovským způsobem zasáhl nejen hospody, ale i velké řetězce restaurací a rychlého občerstvení. Výjimkou není ani Bageterie Boulevard, která hlavně v turistických destinacích přišla až o 70 procent tržeb. S provozním ředitelem této úspěšné české firmy, která před více než pěti lety expandovala na německý trh, jsme mluvili hlavně o tom, jaký rozdíl byl během epidemie v přístupu tamních a českých úřadů, ale i zákazníků. "Přístup a postup německých úřadů je, řekněme, o něco přátelštější,“ přibližuje v rozhovoru ředitel provozu Bageterií Boulevard Jiří Štěpánek. Jaká jsou další specifika pobočky v Drážďanech a co chystá Bageterie Boulevard do budoucna?